item14

Verkooppunten

TERUG NAAR BOVEN

Contactinformatie


Brouwerij Klinker

Muntstraat 45
6211 EH Maastricht
+31 6 52 607 130
info@brouwerijklinker.nl
 

U kunt ons ook een bericht sturen door het formulier hiernaast in te vullen.

Contactformulier

The Hoppy Brothers
Stadscafé Lure
Grand Café De La Bourse
Café De Tribunal
Grand Café Au Mouton Blanc
Proeflokaal De knijnspiep
Café In Den Ouden Vogelstruys
Biertaverne De Gouverneur
Café Local
Café Wijck

Sportscafé De Joie
Het Kruisheren Hotel
Kitchen & Bar De Tramhalte
Herberg De Geulhemmermolen
Café De Keteermeister
Hotel Tapperij De Poshoorn
Café Frapé
Brasserie Britannique
Restaurant Pieke Potloed

Onze bieren

De Klinker bieren worden in kleine oplages gebrouwen. Er wordt gebotteld in twee verschillende flessen. Zo kunt u van onze reguliere bieren genieten uit een fles van 33 cl. Tevens zijn de bieren te krijgen in tafelformaat van 75 cl. Leuk om te delen.

Via de onderstaande knoppen komt u alles te weten over de momenteel beschikbare bieren.

Historie

Bierbrouwen is een ambacht. Nadat de interesse gewekt was door het lezen van boeken en vakliteratuur werd de wens om zelf bier te brouwen omgezet in de daad nadat een eeuwenoud recept in handen kwam van de brouwers.
Het testen van het recept, het verfijnen van de receptuur en het uitbalanceren van alle smaken nam in totaal twee en een half jaar in beslag. Pas toen waren we overtuigd en waren de recepten voor de eerste brouwsels stabiel.

Geïnspireerd door het 'klinken' van de glazen en met een knipoog naar de oude bestrating (kinderköpkes of klinkers) in het centrum van Maastricht werd de naam van de brouwerij gekozen.
Brouwerij Klinker was geboren. Alle vergunningen werden aangevraagd en de brouwlocatie werd definitief ingericht. In de loop van 2015 vinden de eerste Klinkerbieren (Klinker Dubbel en Klinker Tripel) hun weg naar de eerste levensgenieters in het Limburgse land.

Welkom op de website van Brouwerij Klinker

Verborgen en klein. Deze woorden zijn kenmerkend voor de enige actieve brouwerij die de stad Maastricht op dit moment rijk is. Sinds kort worden in het hart van deze stad, op een steenworp afstand van de Markt, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein en de oude Maasbrug bieren gebrouwen. Op de bovenverdieping van een van de oudste café's die Maastricht kent staan onze brouwketels. De passie waarmee gebrouwen wordt draagt bij aan de rijke smaak van onze Klinkers.

item6
item7
item8
item13

naam*

 

bedrijfsnaam

postcode

adres & plaats

e-mailadres*

telefoonnummer*

uw bericht*

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte velden